1. Skip to Main Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer

Delegaţia din Republica Moldova la SNPAP Târgu-Ocna

Scris de  Administrator 08 Decembrie 2011 Publicat in Actualităţi
Voteaza articolul
(0 voturi)
Itinerariul stabilit a vizat Penitenciarul de Maximă Siguranţă Iaşi, Direcţia Generală a Asistenţă Socială Bârlad, Şcoala Naţională de Pregătire a Agenţilor de Penitenciare Tîrgu Ocna, Centrul de Reeducare Tîrgu Ocna, Penitenciarul Spital Tîrgu Ocna şi Penitenciarul de Minori şi Tineri Bacău.

În ziua de 07 decembrie 2011, delegaţia a vizitat Şcoala Naţională de Pregătire a Agenţilor de Penitenciare Tîrgu Ocna, în cadrul şedinţei de lucru fiind abordate subiecte care vizează cunoaşterea particularităţilor sistemului penitenciar românesc privind procesul de selecţie şi formare iniţială a personalului de penitenciare,  prezentarea activităţii didactice desfăşurate la Şcoala Naţională de Pregătire a Agenţilor de Penitenciare Tîrgu Ocna şi a metodelor de predare existente în instituţiile specializate în formarea personalului de penitenciare din România.

În baza Hotărârii Guvernului României nr. 727 din 19.10.1994, începând cu anul 1997, Şcoala Naţională de Pregătire a Agenţilor de Penitenciare Tîrgu Ocna asigură în fiecare an şcolarizarea unui număr de 10 tineri din Republica Moldova în domeniul execuţional penal, a căror diplomă de specializare obţinută în România fiind recunoscută şi apreciată în ţara de origine.

Pentru informaţii suplimentare, desemnăm ca persoană de contact pe inspector de penitenciare Silvia Vătavu, telefon 0234/344149, interior 114
SNPAP Targu-Ocna 0001SNPAP Targu-Ocna 0003SNPAP Targu-Ocna 0004SNPAP Targu-Ocna 0005SNPAP Targu-Ocna 0006
Administrator

Administrator

Dedicat promovării Staţiunii turistice Târgu-Ocna.

Facebook: http://www.facebook.com/nometra

Website: www.nometra.ro
sus


LIKE on facebook


Mediatori în Târgu-Ocna

Negotiation220

  • Banner
Statistici Trafic